• Seuraa palvelukotiemme elämää ajankohtaisten uutistemme kautta.

W-A-N-T-E-D: LÄHIHOITAJA

Harri Lapinoja (harri.lapinoja a betesda.fi), 12.3.2018

Terve, olen Sari Riekkinen ja aloitin palvelukoti Jokelan esimiehenä ryhmäkoti Rantalassa kuukausi sitten. Olen kokoamassani ympärilleni reipasta, iloista ja tehokasta työtiimiä. Ryhmääni tulee kuulumaan 14 asukkaan lisäksi noin 7-8 työntekijää ja joukossamme olisi tilaa juuri sinullekin lähihoitaja.

Toivomme, että sinulta löytyy joustavuutta, huumorintajua ja kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen. Minun kanssani tulee helposti toimeen eikä piponi ole turhasta tiukalla. Eihän toivottavasti sinullakaan? Meillä saat sopivasti vastuuta ja täyden tuen ammatissasi kehittymiselle. Kallistan korvani hyville ehdotuksille ja kehitysideoille, joita sinulle saattaa tulla mieleen.

Työviihtyvyyden ja työssäsi menestymisen edellytys on se, että kunnioitat ikäihmisiä ja arvostat heidän elämänkatsomustaan ja kokemusmaailmaansa. Etua on myös siitä, jos tiedät jotain mielenterveys- ja päihdeongelmaisista, mutta välttämätöntä se ei ole.

Odotan jo innolla, että pääsemme aloittamaan yhteisen taipaleemme Rantalassa. Jos sinusta tuntuu, että sopisit tiimiimme, niin ota rohkeasti yhteyttä! 

Ystävällisin terveisin, Sari Riekkinen

019-332 1352

sari.riekkinen a betesda.fi

riekkinen sari