• Seuraa palvelukotiemme elämää ajankohtaisten uutistemme kautta.

Miten onnistuimme?

Hallinto, 17.12.2019

Betesda-säätiö on mukana Palvelu Plus Oy:n ja Vanhustyön keskusliiton toteuttamassa PalveluPulssi-palautetyökalun pilotoinnissa. Säätiö on ollut mukana luomassa palvelukodeille suunnattua asiakaspalautelomaketta, joka otetaan testikäyttöön Palvelukoti Hopeassa Vantaalla ja Kotivallissa Sipoossa. 


”Säätiömme lähti avoimin mielin mukaan pilottiin parantaakseen asukkaiden ja heidän omaistensa mahdollisuuksia antaa palautetta silloin, kun heille itselleen parhaiten sopii. Työkalun keräämä ajantasainen tieto nopeuttaa palautteisiin reagointia ja parantaa entisestään asukkaidemme mahdollisuuksia vaikuttaa arjen asioihin”, toimitusjohtaja Armi Lampi Betesda-säätiöstä kertoo.


Lue lisää palautetyökalusta Vanhustyön keskusliiton sivuilta.

PalveluPulssi A5 flyer asukkaalle
1.1 Mt, päivitetty 17.12.2019