• Seuraa palvelukotiemme elämää ajankohtaisten uutistemme kautta.

Palvelukoti Hopean Niittykoti esillä Vanhustyö-lehdessä

Hallinto, 11.2.2020

Palvelukoti Hopean Niittykoti esillä Vanhustyö-lehdessä


Palvelukoti Hopean Niittykoti pääsi esiin Vanhustyö-lehden numerossa 01/2020, kun Kulttuuri ja taide -osiossa esiteltiin Niittykodin maalausprojektia. Nyt Niittykodin seiniä koristavat kuvat maalaismaisemasta ja niitystä. Kokonaisuus on toteutettu työntekijöiden, asukkaiden sekä omaisten yhteistoimintana – jokainen Niittykodin asukas on voinut osallistua omien taitojensa, kykyjensä sekä voimavarojensa mukaan.


Lehdessä maalausprojektia kuvataankin seuraavasti:


”Maalausprojekti ja sen tulokset ovat erittäin hyvä esimerkki siitä, kuinka avoimuudella, rohkeudella ja ennakkoluulottomalla otteella voidaan saada pienellä panoksella valtava hyöty, joka kantaa hedelmää vielä pitkälle varsinaisen projektin päättymisenkin jälkeen."

Kiitos kaikille projektiin osallistuneille! Pääset lukemaan koko artikkelin alta.


Vanhustyön lehden artikkeli Niittykodista 01/2020
2.6 Mt, päivitetty 10.2.2020