Ensimmäinen viikko tiedottajana

  • Julkaistu: 19.2.2018
  • Tarinat, Työntekijät
  • Työntekijätarinat:
  • Betesda-säätiön palvelukotien henkilöstön kertomuksia.

Olen Harri Lapinoja, kirjailija ja FM. Aloitin Betesda-säätiön tuoreena tiedottajana viime viikon maanantaina. Ensimmäinen viikko sujui mahtavasti ja on ollut ilo tutustua säätiön muihin työntekijöihin, tiloihin, toimintaan ja asukkaisiin. Vastaanotto on ollut erittäin lämmin ja ystävällinen ja parempaa alkua uuteen työpaikkaan ei voisi edes toivoa.

Odotan innolla tulevaa ja sitä, että pääsen kirjoittamaan juttuja tapahtumista ja toiminnasta. Tarkoitukseni on tuottaa monipuolisesti erilaisia tekstejä, uutisia, blogeja ja hoitaa tiedotusta säätiön näkyvyyttä ja toimintastrategiaa tukien. Tavoitteeni on uutisissa tuoda esiin ihmisläheisyyttä, asukkaiden ehdoilla menemistä ja empatiaa, jotka ovat jo ensimmäisen viikon tutustumisen aikana tehneet minuun syvän vaikutuksen. Betesdan hyvien arvojen korostaminen ja niiden näkyminen säätiön käytännön toiminnassa tulevat olemaan vahvasti mukana tiedottamistyylissäni.

Ensimmäinen viikko kului opettelussa, mutta ehdin jo tutustua Palvelukoti Kotivalliin ja Hopeaan. Ensi viikolla pääsen näkemään myös Jokelan. Jatkossa tulen uutisoimaan ja kirjoittamaan juttuja palvelukotien aktiviteeteista, tapahtumista, ihmisistä, elämyksistä ja kokemuksista. Tavoitteenani on lisäksi audiovisuaalisten uutisten ja esittelyvideoiden tuottaminen Betesda-säätiötä varten perustamalleni YouTube-kanavalle. Betesda kotien asukkaat ja henkilökunta voivat halutessaan päästä tulevaisuudessa siis vaikka videotähdiksi! 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja näkemisiin!

Harri Lapinoja, tiedottaja


Jaa sivu