Herrat hurmasivat yleisönsä ystävänpäivän konsertissa

  • Julkaistu: 15.2.2018
  • Tarinat, Työntekijät
  • Työntekijätarinat:
  • Betesda-säätiön palvelukotien henkilöstön kertomuksia.

Ystävänpäivänä tunnelma oli katossa seurantalo Viljanissa, kun Kotivallin väki kokoontui kuuntelemaan Hurmaavat Herrat Duon konserttia. Herrat eli Tenho Raaterova (laulu, mandoliini ja huuliharppu) ja Tuukka Kivinen (laulu ja akustinen kitara) esiintyivät ammattitaidolla ja lauluharmoniat olivat viimeisen päälle hiottuja. Upeaa musiikkia arvostavat kuulijat eläytyivät tunnelmaan täysillä ja Kulkuri ja joutsen kappale kirvoitti: ”Jes-huutoja!” Eräs yleisön herroista kommentoi kappalevalintaa sanoin: ”Nuorena kuuntelin paljon.” Tähän Duon jäsenet vastasivat kohteliaasti: ”Tunnustan.”

Mikä olisi hienompaa kuin viettää ystävänpäivää hyvien ystävien seurassa laadukkaasta musiikista nauttien? ”Hurmaavat herrat” olivat totisesti nimensä veroisia, sillä heidän esityksensä tempaisi yleisön täysillä mukaan. Duon materiaaliin kuului monia ikimuistoisia kappaleita, kuten Rauli ”Badding” Somerjoen Paratiisi, Kari Tapion Viisitoista kesää, Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö ja Elviksen Suspicious Minds. Tapio Rautavaaran tunnetuksi tekemät kappaleet, kuten Laivat puuta, miehet rautaa ja Kulkuri ja joutsen olivat selviä hittejä yleisön keskuudessa. Näiden lisäksi Duon ohjelmistoon kuului tangoja ja muita ikivihreitä, kuten Moskovan Valot.

Iloisia tanssijoita niin asukkaiden kuin henkilökunnankin parista riitti jokaiseen kappaleeseen. Kaikki uppoutuivat yhdessä musiikin avaamiin maailmoihin ja hymyt olivat herkässä. Idyllisen seurantalon akustiikka toimi loistavasti ja keikkapaikan kestitys laskiaispullineen sai myös kiitosta osallistujilta.

Antoisan ja elämyksellisen konserttikokemuksen tuloksena oli salillinen onnellisia Kotivallin asukkaita.Harri Lapinoja, tiedottaja


Jaa sivu