• Kiinnostava yhdessä tekeminen pitää mielen virkeänä

Palvelukoti Hopea

Myyrmäen keskustassa sijaitsevassa palvelukodissa on kolme ikääntyneiden ryhmäkotia kolmessa kerroksessa. Puutarhamainen aidattu piha toimii rauhallisena ja turvallisena ulkoilualueena.

Kodikasta asumista

Tarjoamme asukkaillemme kodikkuutta, kulttuuria ja elämyksiä. Asukkaan yksilöllisten toiveiden mukainen elämä on mahdollista Hopeassa. Asukkailla on mahdollisuus osallistua arjen askareisiin. Pidämme tärkeänä avointa yhteistyötä asukkaan omaisten ja läheisten kanssa. Omaiset ovat aina tervetulleita Hopeaan. 

Elettyjen vuosien elämäniloa kaupunkiympäristössä

Rautaista osaamista

Hopeassa turvataan asukkaiden hyvinvointi ja hoito ympäri vuorokauden. Hopeassa toimii oma vaatehuolto ja siivous. Keittiömme valmistaa päivittäin herkullisen ruoan, josta olemme erityisen tunnettuja. Talonmies huolehtii kiinteistön ylläpidosta ja ympäristön turvallisuudesta.  

Terveisiä asukkailta

-”Oi, niin ihana. Rauhallinen ja hyvä. Ei mitään puutu. Minulla on täällä oma koti ja hyvät hoitajat turvana. ” Asukas, Saara

-”Täällä on kivat ihmiset, niin asukkaat kuin hoitajat. Ruoka on hyvää ja täällä on kaikkea kivaa toimintaa, kuten bingoa, tietovisailua, laulua, askartelua, jumppaa tai höpötellään niitä näitä.” Asukas, Kirsti

Ulkoilupäivä.jpg