• Kiinnostava yhdessä tekeminen pitää mielen virkeänä

Luonnon rauhaa ja vuosien osaamista Jokelassa

Väänteenjoen varren peltomaisema tarjoaa luonnollisen kauniit ja rauhalliset puitteet asumiselle Palvelukoti Jokelassa. Matkaa vaikkapa talon autolla Lohjan keskustaan on 13 kilometriä.

Palvelua hänelle

Jokelan hoitoyhteisöissä asukkaat voivat vahvistaa voimavarojaan, ylläpitää tai parantaa toimintakykyään ja elää omannäköistä elämää. Salliva hoitokulttuuri mahdollistaa kokemuksen hyväksynnästä. Henkilöstö kunnioittaa asukkaan elämänhistoriaa ja suhtautuu ymmärryksellä hänen elämäntilanteeseensa. 

Asumista kuudessa omanlaisessa ryhmäkodissa

"Jokelan mäellä" on kuusi ryhmäkotia, joihin sijoittuminen asukkaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaan. Ryhmäkotien asukaskunta koostuu ikääntyneistä, muistisairaista, mielenterveys- ja päihdekuntoutujista sekä vammautuneista. Ryhmäkodin tilojen lisäksi kaikkien käytössä on yhteinen Päivölä-toimintatila, jossa sijaitsee lehtienlukunurkkaus, biljardi ja kuntosali.

jokela-074-hires

Ympärillä länsiuusimaalainen vehmas luonto

Suurelle ja viihtyisälle piha-alueelle pääsee helposti ulkoilemaan ja kulku siellä on esteetöntä. Muistisairaiden ryhmäkodeissa on aidatut pihat, jotta asukkaiden on turvallista ulkoilla. Ympäröivä, vuodenajoista riippuva maisema, on kuin alati vaihtuva taidenäyttely, jota asukkaat voivat ihastella. Uiminen, kalastaminen, reippaileminen, sekä marjojen ja omenoiden poimiminen onnistuvat. 

jokela-134-hires

Asumisen tukitoiminnot

Jokelassa toimii oma vaatehuolto, keittiö ja siivous. Talonmies huolehtii kiinteistön ylläpidosta ja ympäristön turvallisuudesta. Piha-alueen hoidosta ja kukkaistutusten estetiikasta vastaa puutarhuri.