• Kiinnostava yhdessä tekeminen pitää mielen virkeänä

Palvelukoti Kotivalli

Kotivalli on tunnettu hyvästä ilmapiiristään. Elämää Kotivallissa värittävät huumori sekä ihmisten huomioiminen ja arvostaminen. Meillä on kyky iloita pienistä asioista ja taito nauraa elämän kommelluksille.

mölkky 003.jpg

Palvelukoti Kotivalli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Sipoon Linnanpellossa. Sipoon keskustaan, Nikkilään on matkaa 6 km. Linja-autot kulkevat Kotivallin edestä Nikkilään, Helsinkiin ja Mäntsälän suuntaan. Nikkilästä pääsee Porvooseen ja Keravalle.  

Yksilöllistä elämää luonnon rauhassa

Kotivallissa järjestetään monenlaista toimintaa, johon myös alueen asukkaat ovat tervetulleita. Kotivallin ravintola Metsätähteen voi tulla nauttimaan herkullisen kotiruokalounaan. 

Hei me grillataan.jpg

Kotivallin asukkaat voivat elää oman näköistä elämää ja saada voimavarojaan tukevaa apua henkilökunnalta. Kotivallissa on kuusi ryhmäkotia erilaisten ihmisten palveluntarpeita vastaamaan. Kotivalli tarjoaa palveluita muistisairaille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammautuneille. Kotivallissa on myös mahdollisuus saada sisältöä elämään ja apua kuntoutumiseen päivä- ja työtoiminnan kautta sekä tukea arkeen kotikäyntien kautta.