Asumispalvelut

Asumispalveluja vammaisille

Tarjoamme kodikasta ja ihmisläheistä asumispalvelua vammaisasiakkaille Palvelukoti Jokelassa Lohjalla ja Palvelukoti Kotivallissa Sipoossa. Betesda-säätiön palvelukodit ovat esteettömiä, kodikkaita ja viihtyisiä. Asukkaalla on oma huone kalusteineen ja saniteettitiloineen. Yhteistiloina ovat ruokasali, sauna, kuntosali, kodinhoitotila sekä olohuone ja pienkeittiö yhteiskäyttöön.

Elämää meillä värittävät huumori sekä ihmisten huomioiminen ja arvostaminen. Betesda-säätiön yli 50-vuotinen kokemus asumispalveluista takaa jokaiselle asukkaalle ammattitaitoisen tuen ja kuntoutuksen. 

Monipuoliset palvelut

Palvelut rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Tarjoamme palvelua tarvittaessa intensiivisempää tukea tarvitseville vammaisasiakkaille sekä mielenterveys- ja päihdetaustaisille asiakkaille.

Omannäköistä elämää viihtyisässä asumisympäristössä

Tuemme ja autamme asiakasta elämään itsenäistä ja omannäköistään elämää fyysiset rajoitteet huomioiden. Betesda-kotien ympäristö antaa mahdollisuuden mielekkääseen arkeen. Asukkaat voivat omien mieltymystensä ja oman elämäntilanteensa mukaan osallistua ryhmätoimintoihin ja retkiin. Betesda-säätiön palvelukodeissa on mahdollisuus monenlaiseen päivä- ja työtoimintaan.

Betesda-kodeissa on oma siivous-, vaate- ja kiinteistöhuoltohenkilökunta, joka huolehtii asukkaiden viihtyvyydestä ja ympäristön turvallisuudesta. 

Kuinka hakeutua asukkaaksi  

Asukkaaksemme ohjaudutaan oman asuinkunnan sosiaalityöntekijän kautta. Lisätietoa asukkaaksi hakemiseen saat oman kuntasi sosiaali- ja terveyspalveluista.