Haaga-Lassilan päivätoiminnan tapahtumat

VIIKKO 19

Tällä viikolla aloitetaan, yhdessä asiakkaiden kanssa, suunnittelemaan kesäjuhlia. Tarkoitus on kutsua ainakin kaikki omaiset paikalle ja järjestää jotakin pientä ohjelmaa ja yhdessäoloa. Alustavasti juhla toteutuu kesäkuussa, siitä lähetämme tarkempaa tietoa asiakkaiden mukana koteihin myöhemmin.

Viikolla jatkamme päivätoiminnan sanomien tekoa. Juttuja saadaan viikon aikana vietettävistä juhlapäivistä; mökkipäivä, Saima Harmajan syntymäpäivä ja siihen liittyen runot ja värssyt jne… Maanantaina alkaa myös valtakunnallinen pyöräilyviikko ja loppuviikosta vietetään Eurooppa-päivää, lapsettomien lauantaita sekä äitienpäivää. Näihin liittyen tehdään muistelua videoiden ja kuvien avulla sekä jotain pientä visailua myös luvassa.

Jatketaan myös tilan sisustamista pikkuhiljaa. Joka päivä menemme sään salliessa ulos nauttimaan auringosta. Lisäksi ohjelmassa visailua ja perinteiset iltapäivän rentoutustuokiot. Jatkamme yhteistä keinutuolinmatto projektia.

Helatorstai 9.5. torstai olemme KIINNI

VIIKKO 20

Jatketaan asiakkaiden kanssa tulevien kesäjuhlien suunnittelua. Grilli ollaan saamassa lainaan, joten grillausta ainakin luvassa. Tarkoitus on kutsua ainakin kaikki omaiset paikalle ja järjestää jotakin pientä ohjelmaa ja yhdessäoloa. Alustavasti juhla toteutuu kesäkuussa, siitä lähetämme tarkempaa tietoa asiakkaiden mukana koteihin myöhemmin.

Viikolla jatkamme päivätoiminnan sanomien tekoa. Keskitytään luontoon ja ravintoon liittyviin asioihin. Alkuviikosta vietetään kukanpäivää ja loppuviikon bongaa päivänä – katsotaan miten monta puu, kasvi ym.. lajia löytyy pihaltamme. Kansainvälisen ravintolapäivän hengessä tutustutaan viikolla erilaisiin ravitsemusasioihiin. Ajatus on leipoa sämpylöitä ja koska alkuviikosta vietetään myös amerikkalaista hedelmäcocktail päivää, niin voitaisiin maistella erilaisia tuttuja ja hieman tuntemattomampia hedelmiä. Jatketaan myös tilan sisustamista pikkuhiljaa. Eräs asiakkaistamme ottikin jo kotiin pohdittavaksi millä värillä maalattaisiin seinälle uusi ilmoitustaulun tausta.

Joka päivä menemme sään salliessa ulos nauttimaan auringosta. Lisäksi ohjelmassa visailua ja perinteiset iltapäivän rentoutustuokiot. Jatkamme yhteistä keinutuolinmatto projektia.

TULEVAT OHJELMAT

Kesäkuussa tulossa ”Kesäjuhlat”