Kotihoito

Turvallista asumista omassa kodissa

Betesda-säätiön kotihoito tukee kotona asumista ja hyvää arkea silloin, kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi ikääntymisen tai sairauden takia. Kotihoidon tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan hyvä arki ja turvallinen kotona asuminen. Kotihoidon kautta on saatavissa tukea myös omaishoitajan loman ajaksi.

Kotihoito on asiakaslähtöistä palvelua, joka sisältää henkilökohtaiseen hoivaan, hoitoon ja huolenpitoon kuuluvia tehtäviä ja niissä avustamista. Kotisiivouspalvelumme on yhdistettävissä kotihoidon palveluihimme. Kotisairaanhoito tuo hoidolliset palvelut kotiin. Kotisairaanhoito on kotona tapahtuvaa sairaanhoitoa ja kuntoutusta yhteistyössä asiakkaan, omaisen ja muiden hoitoon osallistuvien kanssa.

Yksilöllistä hoitoa ajankohdasta riippumatta

Kotihoitoa voidaan järjestää tarvittaessa kaikkina viikonpäivinä. Myös suunnitellut yöaikaiset käynnit ovat mahdollisia. Kotihoito voi olla kertaluontoisia käyntejä tai se voi olla säännöllisesti toteuttavaa pitkäkestoista apua. Kotihoito ja kotisairaanhoito perustuvat asiakaskohtaiseen palvelutarpeen arviointiin ja yksilölliseen palvelusuunnitelmaan. Betesda-säätiö tarjoaa kotihoidon palveluita Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Lohjalla, Kirkkonummella ja Sipoossa.

Kotitalousvähennyksen tukea unohtamatta

Kotihoidon käynneistä veloitetaan kiinteä käynti- tai toimenpidemaksu. Lisäksi veloitamme mahdolliset tarvikekulut. Ilta-, viikonloppu- ja yöaikana on korotetut hinnat. Teemme myös säännöllisen hoito- ja käyntikertojen palvelupaketteja. Kotihoidon palveluista on mahdollista saada 40% kotitalousvähennys. Olemme palvelusetelituottaja Helsingissä ja Vantaalla. Lisäksi tarjoamme kotihoitoa yhdessä kunnallisen kotihoidon kanssa Vantaalla.

Kotipalvelu

Betesda-säätiön kotihoidon palveluita ovat avustaminen päivittäisissä toimissa, lääkehoidossa, hygieniassa sekä yleisvoinnin ja ravitsemuksen seurannassa. Kotihoidon palvelut voivat olla myös apua ruoanlaitossa, kodin ylläpidossa ja pyykinpesussa. Tulemme myös mukaan kodin ulkopuolelle asiointikäyntien tueksi tai ulkoilemaan yhdessä.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoidon palveluita ovat haavahoidot, ompeleiden poistot, verenpaineen ja verensokerin mittaukset, korvahuuhtelut, rokotteiden antaminen, lääkehoidosta huolehtiminen ja laboratorionäytteiden ottaminen.