Säätiö

Yksi päivä kymmeniä kohtaamisia.

Betesda-säätiö on yksityinen säätiö, joka tuottaa Uudellamaalla asumis- ja avopalveluja ikäihmisille, aikuisille vammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Tarjoamme turvallisen kodin ja ammattitaitoisen hoidon asukkaillemme kolmessa eri toimipisteessä Uudellamaalla. Toimimme laajassa yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja sen lähiympäristön kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Säätiössä työskentelee noin 200 työntekijää.

Betesdalle myönnettiin SHQS-laaduntunnustus erityisryhmien tehostetusta palveluasumisesta tammikuussa 2022.

Toimintafilosofiana yhteisöllisyys

Säätiön palvelukodeissa jokainen asukas voi elää omanlaistaan elämää ammattitaitoisen henkilökunnan turvin. 

Meille on tärkeää jatkuva toiminnan kehittäminen yhdessä asukkaiden, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa. Säätiön kodeissa elämä on toiminnallista, turvallista ja elämänmakuista. 

Missio

Missiomme on edistää ja tukea apua tarvitsevia elämään ja asumaan mahdollisimman itsenäisesti ja ylläpitää heille rakennettuja koteja.

Visio

Tahdomme olla asukaslä̈htöisen palveluasumisen ja hoivatyön tiennäyttäjä ja asumisen paras paikka. Meillä on parhaat ammattilaiset, toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät sekä halu auttaa asiakkaita onnellisen elämän onnistumisessa.

Säätiön säännöt

Säätiön vuosikertomus

Lähipiiriohje

Asiakasrekisteriseloste